Waarvoor kun je bij SLO terecht?

SLO hecht veel waarde aan de samenwerking met leraren, schoolleiders en -besturen, maar ook met nascholingsinstanties, uitgeverijen, toetsontwikkelaars of andere experts. Want alleen samen kunnen we leerplanproducten en -diensten ontwikkelen die relevant, bruikbaar en effectief zijn in de onderwijspraktijk.

Die samenwerking kent verschillende vormen en mogelijkheden. De insteek is echter altijd verbetering en/of vernieuwing van het curriculum, of dat nu op klas-, school- of landelijk niveau is. Vanuit onze projecten geven we invulling aan thema's als afstemming tussen vakken, formatief evalueren en doorlopende leerlijnen. Ook werken we met scholen aan het ontwikkelen van een schooleigen visie op bijvoorbeeld het gebied van digitale geletterdheid of aan de invulling van een onderwijsprogramma dat meer recht doet aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften.

Wat kan SLO voor jou betekenen?

We horen graag wat SLO voor jou kan betekenen. Je kunt contact met ons opnemen via communicatie@slo.nl. Vervolgens gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Die kunnen variƫren van een masterclass in curriculumontwikkeling tot structurele samenwerking bij een ontwikkeltraject.